Sofiero

Inte för alla.
För folket.

För de som älskar att chilla, för de som inte missar ett lopp på travet, för de som sjunger med i Allsång på Skansen, för de inbitna fotbollsfantasterna, för de som bygger om vardagsrummet till Globen under slutspelen, för de som gärna ser livet från den ljusa sidan, för entusiasterna, för de som kan bära upp foppatofflor, för de som bara vill ta det lilla lugna, för de som åker till Rhodos varje sommar, för de som alltid äter tacos på fredagar, för de som bara lyssnar på lugna favoriter, för de som spenderar hela sommaren på en campingplats, för de som redan köpt biljetter till Sweden Rock, för de som längtar efter grillsäsongen, för de som vet namnen på alla hästar som Björn Goop tävlar med, för de som bara vill spela TV-spel när de är lediga, för de som bänkar sig framför Let’s Dance, för de som gillar fredagsmys, för de som förstår sig på det goda i livet, för Lillbabs-fans.
Men inte för alla.

 

En del av Kopparbergs Bryggerier

Sofiero produceras av Kopparbergs Bryggeri AB – ett familjeföretag som till största del ägs av bröderna Peter och Dan-Anders Bronsman. Bryggeriet står fortfarande på samma plats där det byggdes för över 130 år sedan. Genom åren har många generationer av familjer från Kopparberg jobbat här och än idag är Kopparbergs Bryggeri arbetsplats för de flesta av stadens invånare. Läs gärna mer på kopparbergs.se.

Samarbetspartners

Visst det heter samarbetspartners, men vi ser dem som våra kompisar. Vi väljer bara att samarbeta med människor och organisationer som vi gillar och som vi kan förlika oss med. Självklart gillar vi olika, men det är bra om vi ändå har lite lika värderingar. Och det är så vi väljer våra samarbetspartners.

Björn Goop

Vi har varit kompisar med Björn ganska länge nu.  Åtminstone sedan några år tillbaka. Även om Björn inte är vår största konsument, han kör ju faktiskt häst varje dag, så gillar vi honom. Björn är inte bara bäst på trav. Han är också helt grym på att grilla beer can chicken och dessutom vet han hur man beter sig som folk.

Kolla in Björn

Sweden Rock Festival

Vad vore en festival utan öl? Att rocka med en Sofiero i handen känns lika självklart som att bära bandtröja så därför åker vi till Sölvesborg i juni varje år. Vi gör vårt bästa för att bidra till den sköna stämningen på festivalen och det enda vi inte kan hjälpa till med är vädret. Men vi håller alltid tummarna!

Mer om festivalen

Ekebofestivalen

Inte allt för långt ifrån vårt ursprung i Laholm händer det något speciellt en gång om året: dansen står i centrum. Händelsen kallas i folkmun för ”Den stora folkfesten”, helt enkelt på grund av att det alltid är fullt med folk där. Festivalen startades 1996 av Sten & Stanley men tro inte att det betyder hard core dansband. Den stora folkfesten bjuder på så mycket mer än dansband, som till exempel schlager, country och så klart Sofiero.

Dansbandsveckan i Malung

Till Malung vallfärdar stora delar av svenska folket en gång om året tillsammans med dansband som verkligen kan få människor att bete sig som folk, till exempel Arvingarna, Lasse Stefanz och Barbados. Veckan är ju känd som den roligaste veckan på året, men om det har att göra med alla artisterna, folket som kommer eller ölen som serveras är ännu oklart. Dansband kanske inte är för alla. Men det uppskattas av väldigt många.